Trei miliarde de aplicatii descarcate pana acum prin intermediul App Store

Postat la 06 ianuarie 2010 39 afişări

Apple a anuntat ca mai mult de trei miliarde de aplicatii au fost descarcate la nivel mondial pentru iPhone si iPod Touch prin intermediul magazinului sau App Store, in conditiile in care, la finalul lunii septembrie, Apple anuntase doua miliarde de aplicatii descarcate prin App Store. Asta inseamna ca in ultimele 99 de zile, rata de descarcare a fost de peste 10 milioane de aplicatii pe zi.

"Trei miliarde de aplicatii au fost descarcate in mai putin de 18 luni - este un lucru pe care nu ni l-am imaginat vreodata", a spus Streve Jobs, Chief Executive in cadrul Apple. " Magazinul de aplicatii App Store ofera utilizatorilor de iPhone si iPod Touch o experienta pe care nu o pot gasi la alte dispozitive, si nici nu ne punem problema ca alte companii ne vor ajunge in curand", a mai completat acesta.

In total, in magazinul Apple se gasesc 100.000 de aplicatii ce fac parte din 20 de categorii diferite printre care jocuri, business, stiri, sport, sanatate si calatorii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Apple,
iPhone,
iPod Touch,
App Store
/actualitate/afaceri/trei-miliarde-de-aplicatii-descarcate-pana-acum-prin-intermediul-app-store-5271417
5271417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.