TotalSoft: Cifra de afaceri de 24 de milioane de euro in 2010

Postat la 10 noiembrie 2009 24 afişări

TotalSoft, companie ce ofera solutii software a anuntat pentru anul viitor o cifra de afaceri de 24 de milioane de euro, mai mare cu 3 milioane de euro fata de cea estimata pentru acest an.

"In primele trei trimestre ale acestui an am avut o cifra de afaceri de 17-18 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anuil trecut, iar profitul pentru intregul an va fi de 4,2-4,3 milioane de euro, cu 25% mai mare fata de anul trecut", spune Liviu Dragan, directorul general TotalSoft. "In acest an insa, spre deosebire de alti ani am semnat contracte mai mici si consider ca mai bine scadem pretul produselor si le vindem decat sa tinem la pret", completeaza acesta.

In prezent, TotalSoft detine un numar de 500 de clienti activi. "Anul viitor ne vom extinde in primul semestru in Bulgaria, Grecia si Serbia, iar in cel de-al doilea semestru in Ungaria si Ucraina", spune Dragan, care este de parere ca fara o expansiune internationala compania nu va mai inregistra cresteri. "Pana in 2013 vrem sa vindem 50% din produse pe piata romaneasca si 50% pe piata internationala", conform spuselor directorului TotalSoft.

" Iar, pentru anul viitor vom avea un buget de achizitii de 2,5 milioane de euro", spune Dragan. "De asemenea, in primul trimestru al anului viitor vom achizitiona o companie greceasca care are o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro si care are o profitabilitate de 25%", completeaza acesta.

In ce priveste numarul de angajati, compania are aproximativ 400 de salariati, dintre care peste 100 de personae au peste cinci ani vechime in cadrul TotalSoft.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
TotalSoft,
software,
Liviu Dragan,
/actualitate/afaceri/totalsoft-cifra-de-afaceri-de-24-de-milioane-de-euro-in-2010-5095009
5095009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.