Topul scandalurilor de business din 2010 (SLIDESHOW)

Postat la 28 decembrie 2010 19 afişări

Episoade tragice, rusinoase, triste, scandaloase sau pur si simplu ridicole. Dezastrul ecologic din Golful Mexic, sinuciderile de la Foxconn ale fabricantilor de telefoane Apple sau aventurile mai mult sau mai putin sexuale ale fostului sef al HP compun un an 2010 agitat, spectaculos, cu adevarat de criza.

De pe lista intocmita de CNNExpansión lipsesc repetatele scandaluri legate de felul cum Facebook (nu) protejeaza confidentialitatea datelor postate de membrii retelei. Nu lipseste insa modul in care Google a capitulat in fata presiunilor Chinei, preferand sa accepte politica antidemocratica a guvernului de la Beijing decat sa-si piarda afacerile din aceasta tara.

Cat despre scandalul WikiLeaks, pe acesta il vom gasi undeva in coada listei, pentru simplul motiv ca a inceput cel mai tarziu intre toate, iar grosul dezvaluirilor cu impact financiar este asteptat abia pentru 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-scandalurilor-de-business-din-2010-slideshow-7848388
7848388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.