Topul celor mai doriti 20 de angajatori din Romania. Ce ofera tinerii pentru salarii mari

Postat la 31 august 2010 28 afişări

Clasamentul este dominat de companiile de pe piata bunurilor de larg consum, fiind prezente si trei banci si doi operatori de telefonie mobila

Tinerii talentati, cu rezultate academice peste medie, sunt atrasi de companiile straine mari din Romania, cu un brand puternic, care sunt capabile sa ofere nu numai un pachet salarial foarte bun, ci si posibilitatea de a evolua in interiorul firmei. Aceasta este concluzia unui sondaj la care au raspuns 2.246 de respondenti, sondaj folosit in alcatuirea topului "Cei mai doriti angajatori 2010", alcatuit de firma Catalyst.

Clasamentul nu este o surpriza pentru expertii in resurse umane, care considera ca este normala prezenta acestor companii, care sunt recunoscute pentru faptul ca au o politica "activa" de a atrage tinerii talentati sau cu rezultate academice foarte bune.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajari,
tineri,
angajatori
/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-doriti-20-de-angajatori-din-romania-ce-ofera-tinerii-pentru-salarii-mari-7064153
7064153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.