Sun Plaza si AFI Palace se razboiesc in numar de vizitatori

Postat la 01 martie 2010 132 afişări

Sun Plaza, cel mai mare mall din Romania, si-a deschis joia trecuta portile pentru public, inregistrand inca din prima zi un trafic impresionant. Cateva mii de vizitatori au asistat la ceremonia de inaugurare, nerabdatori sa fie primii care iau parte la noua experienta de shopping si relaxare din Bucuresti. Aproximativ 85.000 de vizitatori au trecut pragul Sun Plaza in ziua inaugurarii

"In weekendul de deschidere, efervescenta generata de Sun Plaza a fost extraordinara: am tras linie si dupa primele patru zile sistemele noastre de contorizare au inregistrat aproximativ 315.000 de vizitatori. Mai mult, alte 19.000 de persoane au venit pe esplanada de la intrarea din sud a Sun Plaza si au participat la concertele prijeluite de marea deschidere. Sunt convins ca Sun Plaza are toate sansele sa isi atinga scopul propus, acela de a avea o pozitie dominanta pe piata de retail", considera Michael Richard, General Manager EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza.

Pe parcursul celor patru zile au fost organizate concerte ale Shaggy, Morandi, Delia, Vama si Parazitii, o vizionare a meciului Unirea Urziceni - Liverpool precum si evenimente pentru copii.

Investitia in Sun Plaza s-a ridicat la circa 200 mil. euro, investitorul si proprietarul proiectului, dupa finalizarea sa, fiind Sparkassen Immobilien AG, companie de investitii imobiliare din Austria, cu active a caror valoare a fost, la finalul lunii septembrie 2009, de 1,83 miliarde de euro. Dezvoltatoru proiectului a fost EMCT Romania.

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, celalalt mall gigant din Capitala, deschis la finalul lunii octombrie 2009, a fost vizitat de aproximativ 380.000 de bucuresteni in primele patru zile de la deschidere potrivit datelor comunicate de catre dezvoltator. Nivelul cel mai ridicat al traficului a fost inregistrat in duminica din primul weekend dupa deschidere, cand aproximativ 103.000 vizitatori au fost in AFI Palace Cotroceni..

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Sun Plaza,
evenimente,
poze,
vizitatori
/actualitate/afaceri/sun-plaza-si-afi-palace-se-razboiesc-in-numar-de-vizitatori-5670852
5670852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.