Spatiile comerciale din Centrul Istoric, “singurele magazine din Capitala unde nu vezi vitrine goale”

Postat la 03 septembrie 2010 15 afişări

Pe o piata in care aproape un sfert din spatiile comerciale sunt fara chiriasi, strazile din Centrul Istoric al Capitalei sunt o oaza de prosperitate. Si aici chiriile au scazut, insa, considerabil mai putin decat in alte zone centrale precum Unirii sau Piata Romana. In plus, agentii imobiliari numesc Lipscanii "singura artera unde nu vezi vitrine goale".

"In functie de cateva criterii, printre care largimea strazii si stadiul lucrarilor de reparatii, in Centrul Istoric rata de neocupare a spatiilor comerciale variaza intre 0%, pentru locatiile de top, si pana la 20%, pentru locatiile secundare", a declarat pentru Gandul Ilias Papageorgiadis, directorul general al agentiei imobiliare "More Real Estate Services". Tot aici, proprietarii acestui tip de imobile au inregistrat cea mai mica diminuare a veniturilor obtinute din chirii. Astfel, daca in 2008, un metru patrat se inchiria si cu 55 de euro, in prezent, pretentiile financiare nu depasesc 35 de euro, sustin surse din piata.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/spatiile-comerciale-din-centrul-istoric-singurele-magazine-din-capitala-unde-nu-vezi-vitrine-goale-7094428
7094428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.