Romanii se pot face proprietari pe terenul de sub bloc, cu o investitie de 200 de lei

Postat la 13 august 2010 62 afişări

Cererea se adreseaza primariei, in baza Legii fondului funciar (L18/1991). La incheierea contractelor de vanzare-cumparare, unii notari solicita vanzatorului si titlu de proprietate asupra terenului "cota indiviza" - pentru ca viitorul proprietar de apartament sa nu se trezeasca chirias pe teren.

Proprietarii care nu au intrat in posesia tilului de proprietate pentru terenurile "cota indiviza" aferente apartamentelor pot cere eliberarea acestora primariilor in raza carora domiciliaza.

Presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat, Mihai Mereuta, a explicat pentru Gandul avantajele obtinerii titlului de proprietate pe cota indiviza de teren aferent apartamentului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/romanii-se-pot-face-proprietari-pe-terenul-de-sub-bloc-cu-o-investitie-de-200-de-lei-6871448
6871448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.