Romanii care nu-si pot vinde casele le dau la schimb

Postat la 12 august 2010 17 afişări

Numarul romanilor care opteaza pentru schimburi imobiliare, in detrimentul vanzarii, este in crestere, aceasta solutie de schimbare a locuintei implicand sume mici de bani, potrivit datelor portalului MagazinulDeCase.ro.

MagazinulDeCase.ro a reusit sa reuneasca pana in prezent un numar considerabil de oferte de schimburi, se arata intr-un comunicat al site-ului.

De exemplu, un proprietar din Bucuresti care detine o casa cu sase camere in Piata Unirii vrea sa o schimbe pentru un Penthouse si sa primeasca diferenta in bani. Acesta considera ca aceasta este metoda cea mai buna de a ramane si cu ceva bani in buzunar dupa finalizarea tranzactiei.

Alti proprietari au apelat la schimb ca la o ultima solutie avand in vedere ca nu au reusit sa vanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
locuinte,
preturi,
schimb,
romani,
case
/actualitate/afaceri/romanii-care-nu-si-pot-vinde-casele-le-dau-la-schimb-6863192
6863192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.