Romania pierde 18 milioane euro pe zi

Postat la 18 august 2009 11 afişări

Potrivit calculelor Gandul, Romania pierde 18 milioane de euro zilnic. La 8 luni de la inceputul anului, Guvernul anunta 32 de masuri anticriza. Gandul iti prezinta cum s-au negociat ele in spatele usilor inchise: cu glume la adresa tenului pesedistului Vanghelie si amenintari cu datul afara daca PSD restructureaza oamenii PD-L.

Romania SRL e o afacere proasta cu pierderi medii de 18 milioane de euro pe zi, condusa de manageri paraleli cu economia. Cititi aici cum Executivul a incalcat, practic, toate regulile pe care un manager de firma le-ar fi luat in situatii de criza. O veste buna si doua proaste.

Vestea buna este ca pierderile zilnice ale Romaniei SRL au mai scazut putin fata de inceputul anului, cand un calcul Gandul facut pe aceiasi indicatori macroeconomici arata ca minusul in 24 de ore este de 21 de milioane euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
pierdere,
criza,
guvern,
psd,
pd-l
/actualitate/afaceri/romania-pierde-18-milioane-euro-pe-zi-4776915
4776915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.