Regizorul Florin Serban a facut un spot publicitar pentru Ursus

Postat la 17 august 2010 104 afişări

Ursus Breweries, cel mai mare berar de pe piata, a lansat un nou spot publicitar pentru Ursus, regizat de Florin Serban, care se afla la prima sa experienta in filmari publicitare.

Regizorul Florin Serban, cel ce a reprezentat Romania in competitia oficiala a Berlinalei cu "Eu cand vreau sa fluier, fluier", lung-metraj propus sa reprezinte Romania la Premiile Oscar, spune ca reclama a presupus "filmari lungi si complicate, fiind un spot care trebuia sa impacheteze emotie, adevar si forta. A fost o experienta extraordinara si nu pot decat sa sper ca atunci cand voi mai face publicitate lucrurile vor fi la fel".

Povestea marcii are cateva repere: prima bere pasteurizata din Romania, prima etichetata "Premium", dar si prima marca de bere care a avut un spot difuzat la TV, prima cu sticla twist off sau cu doza cu aspect mat. "Aceasta marca s-a transformat dintr-una locala, cunoscuta doar in zona Clujului, intr-o marca nationala", declara Grant McKenzie, vicepresedinte de marketing la Ursus Breweries.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
spot,
bere,
Ursus,
Florin Serban,
/actualitate/afaceri/regizorul-florin-serban-a-facut-un-spot-publicitar-pentru-ursus-6927389
6927389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.