Regatta: 65.000 de locuinte noi in Bucuresti pana in 2013

Postat la 14 iulie 2008 20 afişări

Fie straini sau romani, dezvoltatorii proiecteaza in viitor nevoile afacerilor si consumatorilor, cautand oportunitati pe care le transforma in realitate. Cu toate acestea, raportul dintre cerere si oferta ramane dezechilibrat, cererea depasind semnificativ oferta, considera specialistii companiei imobiliare Regatta

Ansamblurile rezidentiale dezvoltate in acest moment sau care urmeaza a fi dezvoltate vor aduce pe piata in urmatorii trei-cinci ani un total de aproximativ 65.000 de locuinte, potrivit analistilor Regatta. Acestia considera totusi ca cererea este mult mai ridicata decat oferta, care se ridica potrivit propriilor estimari la 325.000 de locuinte.

 

In ceea ce priveste zonele de dezvoltare, zona de nord dispune de suprafete ample, ceea ce reprezinta un atu care permite dezvoltarea pe orizontala a imobilelor. Prin urmare, apartamentele puse la dispozitie in zona sunt caracterizate de spatii interioare generoase, iar blocurile sunt proiectate cu un numar cat mai redus de apartamente pe imobil, structura fiind in general nu foarte inalta (P+ 4 / P + 6). Atat amplasamentul cat si conceptul acestor imobile se adreseaza in special oamenilor cu venituri peste medie si ridicate, se arata intr-un comunicat al companiei.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/regatta-65-000-de-locuinte-noi-in-bucuresti-pana-in-2013-2777031
2777031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.