Redresarea economica va incetini temporar in tarile dezvoltate

Postat la 07 aprilie 2010 9 afişări

Redresarea economica va incetini temporar in tarile dezvoltate, iar ritmul de crestere din Statele Unite va fi mai rapid decat cel din Japonia si Europa, potrivit estimarilor OCDE pentru primele doua trimestre din 2010.

In primul trimestru, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) anticipeaza pentru G7 o crestere economica agregat, anualizata, de 1,9%, comparativ cu ultimele trei luni din 2009, urmata de un avans de 2,3% in trimestrul al doilea.

In ultimul trimestru al anului trecut, statele membre ale organizatiei au inregistrat o crestere economica de 3,7%.

"Activitatile economice s-au accelerat in majoritatea tarilor din OCDE, in ultimul trimestru din 2009, cu exceptia celor din zona euro", se arata intr-un comunicat al OCDE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
redresare,
OCDE,
Japonia,
Europa
/actualitate/afaceri/redresarea-economica-va-incetini-temporar-in-tarile-dezvoltate-5832922
5832922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.