ProSport reintra in portofoliul MediaPro

Postat la 27 noiembrie 2007 1 afişăre

Conform acordului incheiat pe data de 20 noiembrie si aprobat de Consiliul Concurentei, PubliMedia, divizia de publishing a MediaPro, preia publicatia ProSport de la Ringier Romania. Pretul vanzarii nu va fi facut public

Tranzactia include transferul titlului, a tuturor marcilor adiacente, precum si a tuturor domeniilor online. Echipa editoriala, precum si angajatii care asigura coordonarea concursurilor specifice vor fi transferati catre Publimedia. Conform contractului de vanzare-cumparare, termenii si conditiile stipulate in contractele de munca ale personalului transferat nu vor fi modificate de catre noul proprietar pentru o perioada de cel putin sase luni.

Transferul in noul sediu se va efectua la mijlocul lunii ianuarie. Pana atunci, toate activitatile de publishing legate de ProSport vor fi asigurate de catre Ringier Romania, ca si pana acum.

"Pentru noi aceasta achizitie inseamna readucerea brandului ProSport acolo unde ii este locul si un nou inceput. Initial va fi o investitie care merita si un pas inainte in termeni de cota de piata. Pe termen mediu va fi un business de succes ,” spune directorul general al PubliMedia, Cosmina Noaghea

Conducerea echipei editoriale nu va fi transferata catre Publimedia. Dorin Chiotea (redactorul-sef) va continua sa lucreze in cadrul Ringier Romania, iar atributiile de conducere editoriala ale lui Cristian Topescu inceteaza odata cu vanzarea titlului.

"Anul 2007 a fost unul de consolidare pentru Ringier Romania. In 2008, vom implementa o serie de proiecte majore cu impact pozitiv asupra sustenabilitatii si dezvoltarii afacerii," a spus la randul sau directorul general al Ringier Romania, Alexander Theobald.

Noul redactor-sef al publicatiei va fi Dan Filoti, actualul redactor-sef adjunct. El isi va prelua responsabilitatile in prima zi dupa transferul efectiv din luna ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
ProSport,
Ringier,
advertising
/actualitate/afaceri/prosport-reintra-in-portofoliul-mediapro-1063882
1063882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.