Producatorii de lapte afectati de criza vor fi sprijiniti de stat

Postat la 30 martie 2010 27 afişări

Producatorii de lapte afectati de criza vor fi sprijiniti de stat cu sume cuprinse intre 200 de euro si 2.400 de euro de exploatatie, suma totala fiind de 5 milioane de euro, se arata intr-un proiect de hotarare de guvern elaborat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Se desemneaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Agentia sa de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), ca autoritate competenta pentru aplicarea prevederilor Regulamentului UE al Comisiei de stabilire a unei masuri de sprijinire a sectorului laptelui si al produselor lactate. Suma prevazuta pentru Romania, echivalentul in lei a 5,01 milioane de euro, se distribuie la solicitarea producatorilor de lapte care depun cererea la centrul judetean al APIA, respectiv al municipiului Bucuresti", se arata in proiectul de act normativ care sprijina producatorii "afectati grav de criza din sectorul lactatelor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
producatori,
lapte,
sprijin,
stat
/actualitate/afaceri/producatorii-de-lapte-afectati-de-criza-vor-fi-sprijiniti-de-stat-5789097
5789097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.