PricewaterhouseCoopers Romania are trei noi parteneri

Postat la 02 iulie 2008 105 afişări

Compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC) a numit trei noi parteneri pentru filiala din Romania: Donatela Cazanacli, partener in departamentul de Servicii de Consultanta - Servicii in domeniul tranzactiilor, Daniel Anghel, partener Taxe Indirecte si Kenneth Spiteri, partener in cadrul Departamentului de Audit Financiar

Donatela Cazanacli este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), avand specializare in servicii in domeniul tranzactiilor.

 

Daniel Anghel, seful departamentului de impozite si taxe indirecte din cadrul firmei, este specializat in TVA, vama si comert international. In aceasta calitate, ofera consultanta clientilor in probleme legate de managementul riscurilor privind impozitele si taxele indirecte, planificarea si optimizarea operatiunilor transfrontaliere. Daniel Anghel este membru in conducerea executiva PwC pentru Regiunea Europei Centrale si de Est pentru Impozitele si Taxele indirecte, membru al Camerei Americane de Comert din Romania si a fost numit de curand membru in conducerea Asociatiei Fiscale Internationale din Romania.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pricewaterhousecoopers-romania-are-trei-noi-parteneri-2752856
2752856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.