Presat de credite şi de datorii la furnizori, Patriciu negociază vânzarea Mic.ro cu grupul 7 Eleven

Postat la 19 ianuarie 2012 70 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul Mic.ro, presat de datoriile către furnizorii care cer insolvenţa lanţului de magazine, de credite bancare şi de chirii neplătite de mai multe luni, negociază vânzarea sau asocierea firmei cu grupul internaţional 7 Eleven, susţin surse din piaţa de retail.

"Negocierile cu 7 Eleven au început în toamna anului trecut şi au ca termen de finalizare luna martie 2012. Se discută despre o infuzie de capital în reţeaua Mic.ro de 60 de milioane de euro", au declarat pentru MEDIAFAX surse din retail. 7-Eleven este cel mai mare lanţ de magazine de proximitate din lume, cu peste 43.500 de unităţi în 16 state, din care 8.900 sunt localizate în America de Nord.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
patriciu,
mic.ro,
credite,
datorii,
furnizori
/actualitate/afaceri/presat-de-credite-si-de-datorii-la-furnizori-patriciu-negociaza-vanzarea-mic-ro-cu-grupul-7-eleven-9158786
9158786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.