Piata auto romaneasca a inregistrat in februarie cel mai mare declin din UE dupa inmatricularile noi

Postat la 16 martie 2010 7 afişări

Romania a inregistrat in februarie cel mai accentuat declin din Uniunea Europeana (UE) al numarului de inmatriculari de autoturisme noi, de 63%, comparativ cu aceeasi luna din 2009, in conditiile in care la nivelul blocului comunitar piata auto a crescut cu 3%.

Diminuarea pietei auto din Romania este, totusi, mai putin abrupta decat cea din ianuarie, cand numarul inmatricularilor de autovehicule noi destinate pasagerilor a scazut cu 84,6%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). In februarie au fost inmatriculate 2.658 de autoturisme, comparativ cu 7.187 masini in aceeasi luna din 2009.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tra
/actualitate/afaceri/piata-auto-romaneasca-a-inregistrat-in-februarie-cel-mai-mare-declin-din-ue-dupa-inmatricularile-noi-5749544
5749544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.