Philip Morris investeşte un milion de euro în fabrica de ţigarete

Autor: Ioana Mihai Postat la 24 ianuarie 2012 30 afişări

Philip Morris România investeşte 1 milion de euro în modernizarea fabricii din Otopeni, constând în instalarea unei noi unităţi de răcire eficientă din punct de vedere energetic. Se preconizează că această investiţie va genera o scădere de 5% a consumului de energie al fabricii, începând cu acest an.

Această investiţie face parte dintr-un program mai amplu care are ca scop reducerea impactului asupra mediului, prin reducerea consumului de resurse naturale, a emisiilor de gaze cu efect de seră şi a cantităţii de deşeuri generate.

"Continuăm investiţiile în modernizarea fabricii şi creşterea eficienţei energetice", a declarat Sergey Slipchenko, director general, Philip Morris România şi Bulgaria. El a mai spus că anul trecut filiala românească a înregistrat o producţie record, peste 80% fiind destinată exportului". Philip Morris România are în jur de 800 de angajaţi, din care aproximativ 500 lucrează în fabrica din Otopen, Bucureşti. Pe piaţa ţigaretelor, în România mai sunt prezente British American Tobacco România şi Japan Tobacco International, precum şi alte companii care deţin ponderi mici din vânzările totale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
philip morris,
tigarete,
investitii,
fabrici
/actualitate/afaceri/philip-morris-investeste-un-milion-de-euro-in-fabrica-de-tigarete-9172297
9172297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.