Patriciu a cerut în instanţă insolventa Mic.ro. Compania are datorii neplătite de mai multe luni către furnizori

Postat la 15 februarie 2012 68 afişări

Compania Mic.ro Retail, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu şi care deţine magazinele Mic.ro, şi-a cerut insolvenţa, într-un dosar depus marţi la Tribunalul Bucureşti.

Termenul de judecată a fost stabilit pentru joi. Printre firmele care au cerut în acest an insolvenţa Mic.ro se numără compania de taximetre Meridian, Touring Europabus - aparţinând lui Dragoş Anastasiu, Vel Pitar şi grupul Ţiriac Auto. Datoriile neplătite de mai multe luni, pe care lanţul Mic.ro le-a acumulat către o serie de furnizori, i-au făcut pe mulţi dintre aceştia să stopeze în ultimele luni livrările de mărfuri. Din acest motiv, rafturile magazinelor sunt pe jumătate goale. În plus, unii furnizori au început să se organizeze în asociaţii, pentru a avea mai multe şanse să recupereze banii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
patriciu,
furnizori,
mic.ro
/actualitate/afaceri/patriciu-a-cerut-in-instanta-insolventa-mic-ro-compania-are-datorii-neplatite-de-mai-multe-luni-catre-furnizori-9237023
9237023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.