Operatorul Auchan, finantare de 15 mil. euro de la UniCredit Tiriac Bank

Postat la 30 ianuarie 2009 56 afişări

Finantarea este destinata magazinelor Auchan din Bucuresti Militari si Suceava, deschise in ultimele luni ale anului trecut.

Din valoarea totala a finantarii, 10 milioane de euro sunt acordati pe termen de 6 ani si jumatate pentru achizitia de echipamente necesare utilarii celor doua magazine situate in zona Militari din Bucuresti, respectiv in cadrul Iulius Mall din Suceava, restul de 5 milioane de euro reprezentand capital de lucru, se arata in comunicatul remis presei de catre UnicCredit Tiriac Bank.

“Inaugurarea celor doua magazine la finele anului trecut a reprezentat o realizare foarte importanta. Asigurarea resurselor pe termen lung pentru aceste proiecte a fost, de asemenea, prioritatea numarul unu din punct de vedere financiar si de aceea suntem multumiti pentru faptul ca finanatarea UniCredit s-a finalizat cu succes” a declarat Michele Ceresoli, Chief Financial Officer Auchan Romania.

Pentru 2009, oficialii companiei au anuntat la inceputul acestui an ca vor mai deschide alte doua magazine, la Timisoara si Constanta. Saptamana trecuta, MGV Distri-Hiper, operatorul magazinelor Auchan in Romania, a vandut pachetul majoritar de actiuni grupului francez Auchan, care a preluat astfel in proportie de 100% controlul asupra operatorului magazinelor sale.

Cititi aici mai multe despre aceasta tranzactie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finantare,
Auchan,
UniCredit Tiriac Bank
/actualitate/afaceri/operatorul-auchan-finantare-de-15-mil-euro-de-la-unicredit-tiriac-bank-3830775
3830775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.