Ocif Group anunta investitii de 200.mil euro in imobiliare

Postat la 25 martie 2008 54 afişări

Ocif Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Israel, intentioneaza sa investeasca cel putin 200 de milioane de euro pe piata imobiliara autohtona, deocamdata fiind lansat un prim proiect rezidential format din circa 110 apartamente

Dezvoltatorul israelian a lansat astazi complexul rezidential Vivando Unirii, care va necesita investitii totale de 25,5 de milioane de euro. Ocif Group a investit pana acum, impreuna cu Rothschild Group ca partener egal, aproximativ 25 de milioane de euro in Romania si intentioneaza sa investeasca cel putin 200 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2010 in proiecte imobiliare.

"Mai avem achizitionat un teren de aproximativ 10 hectare in zona Pipera din Nordul Capitalei unde intentionam sa dezvoltam un proiect mixt. Pe termen mediu, potrivit strategiei actuale, suntem interesati de segmentul rezidential si cel al spatiilor de birouri. Mall-urile nu prezinta in acest moment interes pentru noi", a declarat directorul general al companiei pe plan local, Avner Bar.

Grupul este deja prezent pe piata din Bulgaria, unde a dezvoltat Mall-ul din Sofia, un alt proiect de mall fiind dezvoltat in Plodviv. De asemenea, compania a achizitionat de curand intr-o tranzactie de 100 de milioane de euro un teren de 876.000 de metri patrati, unde se intentionetza dezvoltarea unui proiect mixt de spatii rezidentiale, de birouri si hoteliere.

Primul proiect pe plan local, Vivando Unirii, va consta intr-o cladire cu sase scari dispuse pe un regim de inaltime de S+P+3E+4R+M, care va contine 110 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp, preturile medii de vanzare ale unei locuinte fiind de 200.000 de euro, potrivit informatiilor furnizate de catre oficialii companiei.

Mai multe amanunte despre Vivando Unirii precum si despre alte peste 70 de proiecte rezidentiale puteti afla din a doua editie a catalogului Ansambluri Rezidentiale, realizat de catre BUSINESS Magazin, care va aparea maine, 26 martie, pe piata.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ocif-group-anunta-investitii-de-200-mil-euro-in-imobiliare-2483540
2483540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.