“Nu e nimic mai rau decat o bere la halba care a stat 3 zile in butoi”

Postat la 21 decembrie 2010 232 afişări

Bavarom, firma cu activitati de import si distributie de bauturi, spune ca are ca principal focus pentru 2011 dublarea numarului de spatii in care va palsa instalatii de draught in horeca.

"In 2010 ne-am propus 30 de instalatii de Bavaria si 25 de Paulaner, insa am adaugat intre timp si berea Murphy's si asa am ajuns deja la 56 de instalatii", decara Ghindea. Pentru 2011 Bavarom si-a propus sa dubleze acest numar, cautand locatii care pot vinde acest gen de bere, care au rulaj si clienti care cunosc si consuma produsele Bavarom. "E important ca produsele noastre sa fie consumate in timp scurt pentru ca nu este nimic mai rau in aceasta industrie decat o bere la draught care a stat mai mult de 3 zile in butoi", declara Costin Ghindea, director general Bavarom.

Bavarom estimeaza pentru 2010 o cifra de afaceri similara cu cea din 2009: aproximativ 8,5 milioane lei. "Am realizat aceeasi cifra de afaceri, dar cu costuri mai mici", a adaugat Ghindea.

Structura vanzarilor din 2010 difera insa de cea existenta cu un an in urma. Exista o crestere semnificativa in categoria berilor fara alcool si beri speciale: Bavaria, Paulaner, Bernard, Tsingtao. "Cel mai important produs importat si vandut in Romania de Bavarom ramane Bavaria, lider pe piata berilor de import", declara Costin Ghindea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
bere,
Bavarom,
halba,
butoi,
draught
/actualitate/afaceri/nu-e-nimic-mai-rau-decat-o-bere-la-halba-care-a-stat-3-zile-in-butoi-7837233
7837233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.