Noua generatie BMW X3 va fi lansata in Romania cu preturi pornind de la 33.200 euro fara TVA

Postat la 30 august 2010 9 afişări

A doua generatie BMW X3 va fi lansata in Romania la sfarsitul anului, cu preturi care pornesc de la 33.200 euro fara TVA pentru versiunea diesel, respectiv 41.700 euro fara TVA pentru varianta pe benzina, potrivit unui comunicat al importatorului BMW Group Romania.

"Noul model ofera o serie de premiere importante precum o tehnologie noua a suspensiei, cutie de viteze cu opt trepte sau sisteme de asistenta a conducatorului auto unice in segment sistemul cu trei camere video pentru asistare la mersul inapoi", se arata in comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
masini,
BMW X3
/actualitate/afaceri/noua-generatie-bmw-x3-va-fi-lansata-in-romania-cu-preturi-pornind-de-la-33-200-euro-fara-tva-7058821
7058821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.