MedLife va lua 10 mil. euro de la IFC

Postat la 25 mai 2010 6 afişări

MedLife, cel mai mare jucator de pe piata locala de servicii medicale private, va primi o finantare de 10 milioane de euro de la International Finance Corporation (IFC) pentru dezvoltarea mai multor proiecte in valoare totala de 20 de milioane de euro, inclusiv extinderea operatiunilor companiei in mai multe orase din tara, potrivit unui anunt afisat pe site-ul IFC.

Printre proiectele MedLife se numara construirea unui al doilea spital cu 120 de paturi in Bucuresti, adaugarea in portofoliu a doua hiperclinici in Bucuresti si cinci in alte orase din tara si a doua laboratoare in afara Bucurestiului. Boardul IFC va analiza proiectele IFC la 24 iunie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medicina,
MediLife,
IFC,
/actualitate/afaceri/medlife-va-lua-10-mil-euro-de-la-ifc-6170419
6170419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.