Maternitatea Giulesti se va redeschide luni

Postat la 19 septembrie 2010 22 afişări

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, dupa ce a vizitat Maternitatea Giulesti, ca lucrarile de renovare au fost terminate, iar unitatea sanitara se va redeschide luni, constructorul incadrandu-se in termenul promis.

"Ne-am incadrat in timpul promis. De maine toate lucrurile intra in normal. S-au terminat reparatiile la corpul unde s-a intamplat tragedia", a spus Sorin Oprescu.

El a spus ca s-au montat detectoare de fum si supraveghere video doar la Sectia terapie intensiva premauri, care a fost renovata, pentru ca in restul saloanelor nu a fost nevoie, fiind asezate in asa fel incat, prin prezenta bolnavilor, exista supraveghere permanenta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medicina,
maternitate,
Giulesti
/actualitate/afaceri/maternitatea-giulesti-se-va-redeschide-luni-7308894
7308894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.