Marius Ghenea cumpara si PCGarage.ro

Postat la 23 septembrie 2009 60 afişări

Omul de afaceri Marius Ghenea a confirmat astazi achizitia PCGarage.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine de comert online din Romania, cu afaceri de 7,4 de milioane de euro anul trecut si pierderi de cateva zeci de mii de euro.

Tranzactia completeaza astfel portofoliul de proprietati online desinut de Ghenea, Fit Distribution, compania prin care se desfasoara activitatile de retail si distributie IT&C, achizitionand la inceputul acestui an shopit.ro si 24pc.ro.

Anterior, compania a cumparat si pachetul majoritar de actiuni al Gravity Design, care detine floridelux.ro si brazidecraciun.ro, Marius Ghenea anuntand la acel moment ca are in plan sa continue achizitiile in domeniul online. Suma platita tentru PCGarage.ro, detinut de omul de afaceri Gabriel Vasile, nu a fost insa dezvaluita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Marius Ghenea,
Pcgarage
/actualitate/afaceri/marius-ghenea-cumpara-si-pcgarage-ro-4924386
4924386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.