Maria Tudorică: Un manager însetat de cunoaştere

Postat la 03 noiembrie 2022 116 afişări

Maria Tudorică: Un manager însetat de cunoaştere

Vârstă: 25 de ani

Funcţie: Commercial Real Estate Manager

Companie: Genesis Property

Număr de angajaţi: peste 350

Experienţă: Maria Tudorică şi-a construit expertiza în companii prestigioase din real estate, cu experienţă în proiecte de anvergură precum Campus 6, Equilibrium sau Timpuri Noi Square. Astăzi gestionează portofoliul de peste 150.000 mp de birouri al Genesis Property.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Talentul şi ambiţia nu se exclud, ci contribuie împreună la succes. Într-un orizont mai scurt de timp, talentul creează cele mai multe oportunităţi, dar într-un orizont mai larg, ambiţia se dovedeşte elementul cel mai important pentru succes, mai ales când este dublată de muncă şi rigoare.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                          

Intuiţia şi înţelepciunea unui om înaintat în călătoria personală şi profesională, care a explorat viaţa dintr-o multitudine de unghiuri. Cred că ar fi o împletire armonioasă cu setea de cunoaştere, ambiţia şi perseverenţa care fac parte din natura mea.

În ce loc te simţi cea mai fericită? În orice loc în care sunt înconjurată de cei aproape de sufletul meu. Oamenii sunt cea mai importantă sursă de energie pentru mine, indiferent unde m-aş afla, şi mă bucur să am în jur oameni frumoşi şi comunităţi cu valori comune, care mă inspiră şi mă motivează.

Ce te motivează?           

Prin tot ceea ce fac, urmăresc să fiu un om mai bun decât am fost ieri, mai prezent, mai empatic, care să facă o diferenţă pozitivă în vieţile celor din jur. De aici îmi iau motivaţia să excelez, să îmi dezvolt expertiza şi să mă implic în proiecte în care cred cu adevărat, cum este YUNITY Park.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre? Dacă acum câteva decenii provocarea era accesul limitat la informaţii pentru cei mai mulţi dintre oameni, astăzi cea mai mare provocare a devenit selectarea informaţiilor autentice, relevante şi de calitate dintr-un volum uriaş cu care intrăm zilnic în contact.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Maria Tudorică

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.