Marea problema a patronilor in 2010: angajatii deprimati

Postat la 26 februarie 2010 17 afişări

Chiar daca au in continuare un loc de munca, angajatii din companiile private nu se simt confortabil la gandul ca si ei ar putea fi dati afara, sau ca salariile nu vor mai creste in urmatoarea perioada.

Specialistii in resurse umane spun ca patronii ar trebui sa se preocupe si de moralul angajatilor care au scapat de disponibilizari, chiar daca unii dintre ei s-au bucurat de usoare cresteri salariale in 2009. "Exista oameni care au supravietuit valului de concedieri, al caror moral nu este extraordinar si cu care speram sa repornim afacerea", a declarat Ruxandra Stoian, partener in cadrul departamentului de servicii de consultanta resurse umane al PricewaterhouseCoopers (PwC), cu ocazia unui seminar pe tema pietei fortei de munca. Este de asteptat astfel ca in 2010, companiile sa acorde o importanta mai mare starii de spirit a angajatilor, spune ea, intr-o perioada in care situatia continua sa fie incerta pe piata muncii. Majoritatea expertilor in resurse umane recomanda patronilor renuntarea la angajatii mai putin performanti scaderii salariilor tuturor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/marea-problema-a-patronilor-in-2010-angajatii-deprimati-5628993
5628993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.