Lista proiectelor rezidentiale in care vor fi terminate locuinte la anul

Postat la 29 decembrie 2009 11 afişări

Piata constructiilor de locuinte din Bucuresti se va prabusi in 2010, dupa un an in care dezvoltatorii au finalizat un numar record de proiecte de mari dimensiuni in majoritatea cartierelor Bucurestiului.

Pe aceasta lista principalele proiecte sunt ansamblul UpGround din Pipera (600 de locuinte), prima faza a proiectului Laguna Residence de pe malul Lacului Tei (252 de apartamente), a doua etapa a proiectului Green City (200 de case in comuna 1 Decembrie) si, poate, blocul Blue Tower din Plumbuita (daca reprezentantii Copper Beech vor reusi sa continue constructia aflata intr-un stadiu avansat evitand falimentul).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/lista-proiectelor-rezidentiale-in-care-vor-fi-terminate-locuinte-la-anul-5226051
5226051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.