La unii, chiar si salariul minim este mare! Unde sa te angajezi ca sa castigi de 10 ori mai mult ca in Romania!

Postat la 21 septembrie 2010 7 afişări

In conditiile scaderii drastice a veniturilor, mai ales in cursul acestui an si, in special, in randul bugetarilor, tot mai multi romani se gandesc foarte serios sa ia calea strainatatii. Dar cum Italia si Spania, paradisurile de altadata, nu mai sunt, de doi ani incoace, pamantul fagaduintei, romanii se vad nevoiti sa se reorienteze.

Care sunt, insa, statele europene, in care se acorda cele mai mari salarii minime, care ar putea oferi celor in cautarea unui loc de munca un trai decent?

Potrivit unui top realizat de Forbes, Luxemburgul bate toate tarile europene, cu un venit minim lunar de 1.400 de euro, in medie. Adica fix de zece ori mai mult decat in Romania.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
salarii,
bani
/actualitate/afaceri/la-unii-chiar-si-salariul-minim-este-mare-unde-sa-te-angajezi-ca-sa-castigi-de-10-ori-mai-mult-ca-in-romania-7357054
7357054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.