Jumatate din ansamblul Rasarit de Soare a fost vandut

Postat la 07 martie 2008 23 afişări

Lansat de numai o luna de zile, complexul rezdential „Rasarit de Soare” a fost vandut in proportie de 50%, potrivit informatiilor furnizate de CB Richard Ellis Eurisko, agentul exclusiv de vanzare al proiectului

Rasarit de Soare este cel de al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti, dupa Quadra Place, care a fost finalizat la finalul toamnei trecute. Noul proiect al dezvoltatorului va necesita o investitiei de 60 milioane de euro.

Ansamblul, pozitionat in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, va consta în 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. In plus, viitorii locatari vor beneficia si de 1.224 de locuri de parcare.

Lucrarile de constructie sunt in plina desfasurare, iar perioada estimata pentru predare este trimestrul IV al anului viitor. La momentul predarii suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 84.500 mp.

Ansamblul a fost pozitionat ca fiind destinat clasei medii, tinerii fiind o clasa sociala tintita in mod special de catre campania de marketing. Proiectul a tintit "segmenul mediu inferior”, dupa cum a declarat pentru BUSINESS Magazin, proprietarul Conarg, Valentin Visoiu. “Vom mai incepe in acest an lucrarile la alte 1.500 de locuinte, un proiect va fi pozitionat pe acelasi segment si unul pe segmentul mediu superior”, a mai spus Visoiu, adaugand ca investitiile in cele trei proiecte se vor ridica la 150 de milioane de euro.

Informatii detaliate despre ansamblul Rasarit de Soare precum si despre alte peste 70 de ansambluri rezidentiale puteti afla din suplimentul BUSINESS Magazin intitulat Ansambluri Rezidentiale, catalog care va contine si peste 10 articole de interes pentru doritorii unei noi locuinte. A doua editie a suplimentului Ansambluri Rezidentiale va aparea pe 26 martie 2008.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/jumatate-din-ansamblul-rasarit-de-soare-a-fost-vandut-2438089
2438089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.