Ioana Alexandra Petre: În atelierul de mobilă de la 5 ani

Postat la 10 noiembrie 2022 142 afişări

Ioana Alexandra Petre: În atelierul de mobilă de la 5 ani

Vârstă: 25 de ani

Funcţie: director marketing & comunicare

Companie: MAM Bricolaj

Număr de angajaţi aflaţi în subordine: 4

Cifră de afaceri (2021): 53,1 mil. lei

Experienţă: Este director de marketing MAM Bricolaj începând din 1 decembrie 2021. A absolvit facultatea de Marketing la ASE în Bucureşti.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am şi sunt în punctul unde îmi doream să ajung acum 6 ani. Dorinţa de dezvoltare personală şi profesională este în continuare pe pantă ascendentă.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Personal, la acest moment consider că cea mai mare realizare este faptul că oamenii au început să mă aprecieze pentru ceea ce ştiu să fac şi pentru competenţele mele şi nicidecum pentru că sunt „fata lui tata”.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Nu poţi să-ţi evaluezi viaţa ca şi cum ai fi o agenţie de rating. Fiecare moment al vieţii vine cu lecţiile lui, important este ce înveţi din acestea. Unele momente poate au fost de 5 şi altele de 10 dar important este cum au fost depăşite.

Cine este mentorul tău?

Tata, Cristian Găvan. Fiindu-i alături zi de zi, am învăţat ce înseamnă munca şi dorinţa de a reuşi. Am fost cu el  în atelierul de mobilă încă de la 5 ani iar în 2011, când s-a deschis primul magazin MAM, am lucrat o vară întreagă la ambalaje. În 2021, am ajuns  director de marketing. 

Ce te motivează?

Modelul de succes din familia mea şi satisfacţia lucrului bine făcut.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Să rămânem ancoraţi în realitate. Să nu ne lăsăm influenţaţi de aparenţe şi false valori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Ioana Alexandra Petre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.