Inscrierile la Gala Premiilor eCommerce, aproape de final

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 mai 2011 9 afişări

Perioada de inscrieri pentru cea de-a sasea editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) se incheie pe data de 15 mai 2011 si nu va fi prelungita.

Gala Premiilor eCommerce (GPeC) este un eveniment-maraton derulat pe parcursul a opt luni de zile, care provoaca magazinele online la responsabilitate, in scopul cresterii increderii consumatorilor in tranzactionarea prin internet. "Editia din acest an este cea mai complexa de pana acum", explica Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei, cu mentiunea ca in total vor participa la competitie in jur de 30-40 de magazine, sub nivelul de 107 din anul trecut.

Taxa de participare la GPeC este de 700 lei la care se adauga si TVA, dar magazinele online care au participat si la editiile anterioare si sunt deja atestate beneficiaza de o reducere de 125 de lei din valoarea taxei. De asemenea, magazinele care se inscriu prin intermediul partenerilor 2Parale, Price, ShopMania, SmartBuy sau Trafic mai au 10% reducere din cuantumul taxei.

"Asa cum am spus inca de la lansare, GPeC 2011 nu este pentru oricine. Ne dorim in competitie magazine responsabile care respecta legislatia in vigoare si standardele de bune practici, in asa fel incat sa demontam perceptia inca majoritara a consumatorilor potrivit careia internetul este plin de hackeri si nu e sigur sa cumperi online", conchide Andrei Radu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gala Premiilor eCommerce,
nscrieri,
/actualitate/afaceri/inscrierile-la-gala-premiilor-ecommerce-aproape-de-final-8220295
8220295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.