Iiruc Service: Cifra de afaceri de 4,7 mil. de euro in primul semestru din 2009

Postat la 22 septembrie 2009 22 afişări

Iiruc Service, companie ce are ca domeniu de activitate integrarea de servicii IT a anuntat pentru primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro, in crestere cu 84% fata de primul semestru al lui 2008.

Pentru intregul an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, mai mare cu aproximativ doua milioane de euro decat cea de anul trecut.

Din totalul cifrei de afaceri inregistrate in primele sase luni ale lui 2009, trei milioane au fost obtinute de pe urma zonei de IT, in timp ce restul de doua milioane au fost obtinute din retail. "Ambele arii de business unde activam au fost afectate de criza", a spus Calin Rangu, CEO in cadrul Iiruc Service. "Retail-ul in special", a completat acesta adaugand ca pe partea de IT compania a inregistrat cresteri si datorita faptului ca a avut mai putine contracte.

In prezentcompania are parteneriate cu IBM, Dell Xerox, Epson, AVIRA Wallettex, Todos si a incheiat contracte cu ANAF, VIG, Aval Raiffeisen Bank Ukraine, Flamingo Computers, Posta Romana, Raiffeisen Bank Romania. "Iar, in curand, vom semna un contract si cu Fujitsu", a specificat Rangu.

Compania are un numar de peste 25.000 de clienti si peste 70.000 de echipamente in functiune, 300 de angajati, 47 de magazine, 50 de laboratoare de service si un centru national de training. De asemenea, in Romania se gaseste si un centru de competenta pentru Europa de Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Iiruc Service,
rezultate,
Calin Rangu
/actualitate/afaceri/iiruc-service-cifra-de-afaceri-de-4-7-mil-de-euro-in-primul-semestru-din-2009-4921028
4921028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.