Guvernul a adoptat normele de aplicare a noilor reguli privind combaterea evaziunii fiscale

Postat la 23 iulie 2010 14 afişări

Guvernul a adoptat, vineri, normele metodologice de aplicare a noilor reguli privind combaterea evaziunii fiscale.

Ordonanta de combatere a evaziunii fiscale a fost publicata la finele lunii iunie in Monitorul Oficial, din actul normativ fiind eliminate prevederile initiale referitoare la aplicarea TVA pentru achizitii intracomunitare şi accizele la produse de lux.

Surse oficiale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca Guvernul a decis sa renunte la aplicarea TVA pentru achizitii intracomunitare si reintroducerea accizelor la produse de lux, dupa ce Comisia Europeana a atentionat ca aceste prevederi incalca legislatia UE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
legislatie,
combatere,
evaziune fiscala
/actualitate/afaceri/guvernul-a-adoptat-normele-de-aplicare-a-noilor-reguli-privind-combaterea-evaziunii-fiscale-6688940
6688940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.