Global Finance investeste 120 mil. euro intr-un ansamblu rezidential

Postat la 15 mai 2008 56 afişări

Global Finance, prin divizia sa de Real Estate, Global Emerging Property Fund, lanseaza proiectul Global City Residential, a carui investitie se ridica la 65 de milioane de euro. Proiectul Global City Residential va fi completat de o a doua faza, planificata la valoarea de 55 de milioane de euro

Complexul rezidential face parte din proiectul mixt Global City care include si Business Park format din cladiri de birouri de clasa A. Valoarea totala a proiectului Global City este de 200 de milioane de euro.

In prima parte a proiectului Global City Residential vor fi construite patru cladiri ce vor cuprinde un numar de 381 de unitati, cu suprafete de la 50 de metri patrati la 200 de metri patrati, impartite in 40 de studiouri, 142 de apartamente cu 2 camere, 99 cu 3 camere, 86 cu 4 camere si 14 duplexuri. Suprafata totala a terenului alocata noului ansamblu din nordul Bucurestiului este de 22.204 mp.

In realizarea proiectului Global City au fost implicate mai multe companii: echipa de arhitectii de concept - ISV Architects&Associates din Grecia, echipa de arhitecti responsabili cu implementarea proiectului in Romania - West Group Architecture, la Gardiner & Theobald, Project Manager si B&A Construct, in calitate de antreprenor general.

Finalizarea primei etape a ansamblului rezidential este estimata pentru ianuarie 2010, iar pentru faza a doua - in trimestrul al patrulea din 2010. Colliers International va fi agentul exclusiv al proiectului Global City Residential asigurand consultanta si vanzarea apartamentelor.

In Romania, Global Finance are in vedere dezvoltarea a inca doua proiecte imobiliare de mare anvergura: Global Gardens, ansamblu rezidential langa Scoala Americana si Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, localizat in imediata vecinatate a Parcului Floreasca, ce va include, spatii de birouri, galerii comerciale si apartamente de lux.

Global Finance este un fond de investitii independent, administrand o serie de fonduri de investitii private si imobiliare. Infiintat in 1991, Global Finance are birouri in Atena, Bucuresti si Sofia si a realizat peste 70 de investitii, capitalizand un total de peste 850 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/global-finance-investeste-120-mil-euro-intr-un-ansamblu-rezidential-2635995
2635995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.