Ghetea: Criza generata de OUG 50 e pe cale sa se incheie. Oamenii vor veni la banci cu incredere

Postat la 09 februarie 2011 6 afişări

Criza generata de ordonanta privind creditele consumatorilor este pe cale sa se incheie, iar oamenii vor veni la banci cu aceeasi incredere pe care o aveau inainte de aparitia actului normativ, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea.

"Exista preocupari si cred ca trebuie sa intensificam aceste preocupari, in special in aceasta perioada de dupa conflict. Mie imi place sa spun sau imi place sa cred ca, posibil sau teoretic, conflictul este pe cale sa dispara, iar oamenii vor veni in continuare la banci cu aceeasi incredere cu care veneau inainte de criza creata dupa ce a aparut OUG 50", a spus Ghetea la un seminar pe teme economice. El a mentionat ca ARB se va concentra in directia promovarii unei relatii cat mai corecte si de incredere intre banci si clienti. "La nivel individual exista interesul bancilor de a imbunatati aceasta relatie si ceea ce domnul guvernator a recomandat astazi eu gasesc ca este binevenit in contextul actual", a mai aratat presedintele ARB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Ghetea,
OUG 50,
credite,
banci
/actualitate/afaceri/ghetea-criza-generata-de-oug-50-e-pe-cale-sa-se-incheie-oamenii-vor-veni-la-banci-cu-incredere-7969640
7969640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.