GE Money are un nou director general

Postat la 10 martie 2010 57 afişări

Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric. El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money.

Paul Panciu are 33 de ani si a inceput sa lucreze la GE Money in august 2007 ca alternative sales channels manager, punand bazele retelei de vanzari prin canale alternative. In februarie anul urmator a fost promovat Sales Manager, pozitie din care a coordonat reteaua de sucursale, echipa de vanzari directe si canalele de vanzari indirecte.

Anterior venirii sale la GE Money a lucrat pentru Credit Europe Bank ca alternative sales channls manager (2006 - 2007) si ca regional sales manager (2005-2006).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
GE Money,
director,
Paul Panciu

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/ge-money-are-un-nou-director-general-5732532
5732532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.