Florentina Corina Mitricoaia: Inspiratia se ascunde, uneori, în spatele literelor

Postat la 21 octombrie 2022 95 afişări

Florentina Corina Mitricoaia: Inspiratia se ascunde, uneori, în spatele literelor

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: Leasing & Asset Manager

Companie: Raiffeisen Property Holding International (RPHI – compania care deţine Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România – n. red.) 

Experienţă: Are peste 15 ani de experienţă în real estate, pe segmentele de consultanţă financiară, dezvoltare, pieţe de capital şi administrarea activelor, cu cea mai mare expunere în cadrul departamentelor de leasing şi dezvoltare.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Consider că succesul real şi profund este atins în momentul în care reuşeşti să identifici domeniul în care eşti cel mai talentat şi îţi stabileşti obiectivele în mod corespunzător. Atunci poţi spune că nu ai, de fapt, un job, ci faci ceea ce te împlineşte cu adevărat.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-aş dori un plus de curaj pentru a explora lumea şi tot ceea ce îmi poate oferi, chiar mai mult decât am făcut-o până acum. Bineînţeles, toată această descoperire poate fi şi mai plăcută, cu o casă de vacanţă la munte, în portofoliu.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Am privit în trecut cu blândeţe, am identificat factorii şi situaţiile care mă limitau şi am reuşit să depăşesc aceste obstacole, atât la nivel personal, cât şi profesional. Sunt încă in acest proces fascinant şi mă simt recunoscătoare pentru acest lucru, zilnic.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Un minunat 8.

Cine este mentorul tău?

La nivel personal, am înregistrat cele mai mari progrese după ce am descoperit cărţile şi programele dr. Joe Dispenza. Profesional însă, cel mai mare impact l-au avut colegii mei.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Faptul că încă nu privim, la nivel de societate, sănătatea mintală ca fiind cea mai importantă prioritate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.