Fiscul bulgaresc ii controleaza pe spectatorii la concertul AC/DC

Postat la 14 mai 2010 11 afişări

Inspectorii fiscali bulgari ii vor controla pe spectatorii si comerciantii care vor fi prezenti in aceasta seara la concertul AC/DC de pe stadionul Vasil Levski din Sofia, a anuntat Agentia Nationala Fiscala a Bulgariei.

Functionari ai Agentiei si ofiteri de politie vor fi plasati la fiecare intrare a stadionului si vor verifica valabilitatea biletelor, numarul de spectatori, precum si autorizatiile comerciantilor care vand gustari, bauturi si suveniruri pe stadion.

Multi dintre inspectorii fiscali, noteaza Novinite, si-au cumparat bilete fiindca sunt fani AC/DC, iar unii au cerut sa fie de serviciu in aceasta seara la stadion, ca sa vada si ei concertul. "Vrem doar sa vedem daca toate obligatiile fiscale sunt indeplinite. Eu insa voi fi acolo si fiindca imi place trupa AC/DC", a declarat Krasimir Stefanov, seful Agentiei.

Stefanov a avertizat ca toate concertele sustinute in Bulgaria in acest an de vedete straine, precum AC/DC sau Elton John, vor fi controlate de inspectorii fiscali. Din decembrie 2009 incoace, Agentia a facut controale la 13 organizatori de concerte din Bulgaria, constatand ca acestia nu-si onoreaza obligatiile fata de buget in toate cazurile. Agentia a actionat in baza informatiilor ca evaziunea fiscala in randul promotorilor de concerte produce pagube la buget de sute de mii de leva.

Concertul de la Sofia al AC/DC incepe la ora 21.

Pretul biletelor a variat intre 75 si 200 de leva (intre 38 si 102 euro).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
ac/dc,
fisc,
concert
/actualitate/afaceri/fiscul-bulgaresc-ii-controleaza-pe-spectatorii-la-concertul-ac-dc-6120859
6120859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.