Fashion House se deschide in noiembrie

Postat la 20 martie 2008 22 afişări

Dezvoltatorul belgian Liebrecht & Wood a anuntat astazi ca outlet-ul Fashion House din Bucuresti, va fi inaugurat pe 26 noiembrie 2008

Centrul comercial va cuprinde mai mult de 120 de magazine, o zona de restaurante, spatiu de relaxare, un loc de joaca pentru copii precum si o parcare de 2.700 locuri.

Fashion House Outlet Bucuresti face parte din complexul West Park, cel mai mare parc de retail amplasat in vestul capitalei, situat la kilometrul 13 pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Complexul este construit pe un teren de 250.000 de metri patrati si implica o investitie de aproximativ 120 milioane euro, aproximativ o treime din suprafata urmand sa fie ocupata de Fashion House.

Suprafata inchiriabila a centrului comercial de tip outlet va fi de 20.478 de metri patrati, pentru peste jumatate din spatiu fiind incheiate contracte de inchiriere sau acorduri de principiu, printre clienti numarandu-se: Aldo, Benetton, Bigotti, Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Kidland, Lee Cooper, Leonardo, Levi's, Dockers, Nautica, Nomino (O'Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann si Timberland.

Pe langa Fashion House, complexul de retail West Park un retailer de tip bricolaj – Hornbach cu o suprafata de 23.000 mp, un retailer IT&C – prima unitate locala a Technomarket cu o suprafata de 6.000 mp si un retailer de mobilier – de asemenea, prima unitate a Kika, care va avea o suprafata de 29.000 mp.

Cititi si Doua outlet-uri, unul langa altul pe autostrada A1

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fashion-house-se-deschide-in-noiembrie-2469413
2469413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.