Dupa ce i-a gasit salariul pe Google, Boc i-a luat lui Isarescu un sfert din el

Postat la 30 mai 2010 11 afişări

La trei luni dupa ce a spus despre guvernatorul BNR ca "poate sa-si puna ce venit doreste", premierul Emi Boc s-a razgandit. Guvernul s-a temut de un verdict de neconstitutionalitate din partea Curtii Constitutionale privind taierea cu 25% a salariilor bugetarilor.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar putea lua, de la casieria BNR, incepand din iunie, un salariu mai mic cu 25%, potrivit unui proiect de lege care prevede, printre altele, ca si salariile angajatilor BNR sa fie tăiate cu 25%, incepand de luna viitoare. Decizia apare la numai trei luni dupa ce premierul Emil Boc declara, la un post TV, ca l-a apreciat intotdeauna pe guvernatorul BNR si ca acesta "poate sa-si puna ce venit doreste".

Cititi mai multe pe isare

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dupa-ce-i-a-gasit-salariul-pe-google-boc-i-a-luat-lui-isarescu-un-sfert-din-el-6215814
6215814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.