Diana Cîtu: Inspiraţie din familie

Postat la 29 octombrie 2022 154 afişări

Diana Cîtu: Inspiraţie din familie

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Reciclad’or

Cifră de afaceri: peste 129 mil. lei

Număr de angajaţi: 35

Experienţă: După terminarea ASE-ului, a făcut un master în Business Administration, apoi a lucrat pentru scurt timp în sistemul bancar. Ulterior, a acumulat experienţă într-o companie de consultanţă în fonduri europene şi, în ultimii 8 ani, în zona politicilor de mediu, domeniu pe care îl consideră ca fiind vital.


♦ Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia este factorul obiectiv care contribuie substanţial la succes. Nu este, desigur, suficient pentru a dobândi succesul, cel puţin nu unul de durată. Educaţia, studiile, experienţa acumulată şi, în mod special talentul, sunt atribute ce completează şi ajută ambiţia. Ce ţi-ai dori să ai şi nu deţii în prezent ?

Mai mult timp pentru familie. Din punct de vedere material/profesional, nu simt că îmi lipseşte ceva în acest moment.

În ce loc te simţi cel mai fericită?

Împreună cu familia, chiar cu cea lărgită – părinţi, socri, sora şi cumnatul, nepotul. Acasă ne este foarte bine, dar ne place şi să mergem în vacanţă.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cea mai mare realizare a mea de până acum este una dublă. Am dat viaţă la doi băieţi. Profesional, m-au bucurat toate premiile, distincţiile pe care le-am primit ca şi manager. Şi nu vreau să mă opresc aici. Împreună cu echipa din care fac parte, ţintim obiective importante în următorii ani.

Cine este mentorul tău?

Tatăl meu mi-a dat, m-a învăţat, forţa şi ambiţia, mama mi-a dăruit cumpătarea şi analiza temeinică. Am avut parte de profesori de excepţie la facultate, aceştia contribuind major la personalitatea mea de antreprenor de astăzi.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Adevărul. Nu reuşim să îl punem pe primul plan, să îl considerăm ca fiind o condiţie obligatorie pentru însănătoşirea societăţii. Doar Adevărul va putea dezamorsa uriaşa tensiune la care s-a ajuns, atât aici, pe plan local, cât şi, mai ales pe plan internaţional.

Profilul Dianei Cîtu a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP - EDIŢIA 2022. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Diana Cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.