Daniela Gavril: Succesul personal, direct proporţional cu al echipei

Postat la 03 noiembrie 2022 81 afişări

Daniela Gavril: Succesul personal, direct proporţional cu al echipei

Vârstă: 32 de ani

Funcţie: Head of Research

Companie: CBRE România

Cifră de afaceri (2020): 11 mil. euro

Număr de angajaţi: >170

Număr de colegi aflaţi în subordine: 5

Experienţă: A acumulat peste 12 ani de experienţă în companii din top cinci din industria imobiliară, din care şapte ani la CBRE. Din 2018 face parte din managementul local, iar din 2020 coordonează echipele din Europa Centrală şi de Est, Europa de Sud-Est şi Ţările Baltice pe segmentul de investiţii.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes? 

Succesul meu este succesul echipei mele. Ambiţia şi talentul contribuie la performanţele companiei, însă ceea ce contează cu adevărat pentru calitatea serviciilor este munca în echipă. Folosim fiecare provocare pentru a ne dezvolta şi a imprima în ceea ce facem cea mai bună versiune a noastră.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?        

Deşi lista dorinţelor este lungă, consider că nu lucrurile materiale sunt ceea ce ne definesc. Caut mai degrabă experienţele deosebite, personal şi profesional, care să mă scoată din zona de confort şi să mă ajute să fiu într-o continuă dezvoltare. Însă, timpul este întotdeuna o resursă valoroasă.

♦  În ce loc te simţi cea mai fericită?        

Fericirea mea nu este statică şi o pot găsi oriunde m-aş afla. Îmi găsesc echilibrul în momente plăcute precum întâlnirile cu oamenii dragi, realizările cu colegii de la birou, city breakuri prelungite, călătoriile pe mare, cea din urmă fiind şi cea mai nouă pasiune a mea.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Am privilegiul ca munca şi pasiunea să se îmbine natural pentru mine. Am ales un drum care mi se potriveşte, şi m-am dezvoltat continuu în această direcţie. Sunt mândră de fiecare dată când un client se bazează pe consultanţa oferită de mine, iar proiectele pleacă de pe hârtie şi devin realitate.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?       

Părerea mea este că nu ar trebui să existe un rating în viaţă. Sunt momente de 10, dar mai sunt şi momente de -1, însă fără cele grele nu le putem aprecia pe cele de frumoase. Viaţa mea este foarte frumoasă şi îmi place să o trăiesc de 10 în fiecare zi.

Ce te motivează?         

Dorinţa de a fi în permanenţă o versiune mai bună a mea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Daniela Gavril

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.