Dan Şucu, Mobexpert: Nu poţi să te bazezi pe creştere economică dinamică cu muncitori demotivaţi

Postat la 24 noiembrie 2011 105 afişări

"Muncitorul cu care lucrăm - şi am asigurat 3.500- 4.000 de locuri de muncă în ultimii 15 ani - este foarte demotivat. Nu poţi să te bazezi pe creştere economică dinamică cu muncitori demotivaţi", a declarat Şucu, preşedinte Mobexpert.

"Muncitorul cu care lucrăm - şi am asigurat 3.500- 4.000 de locuri de muncă în ultimii 15 ani - este foarte demotivat. Nu poţi să te bazezi pe creştere economică dinamică cu muncitori demotivaţi. Nu înţeleg din construcţia bugetului ce parte a populaţiei României va reuşi să facă lucrul asta (să îndeplinească prognozele prevăzute în bugetul pe 2012 - n. red.). Nu cred în posibilitatea de a avea o creştere bazată pe export puternic fără o piaţă internă de o anumită dimensiune. Există o neclaritate în ceea ce priveşte cine va reuşi să conducă această creştere. Există o populaţie activă care susţine o zonă asistată care devine din ce în ce mai greu de susţinut. Salariile sunt atât de mici, încât angajaţii merg acasă cu venituri insuficiente şi nu sunt respectaţi de familie şi nu se gândesc la viitor", a declarat Dan Şucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan sucu,
afaceri,
mobexpert,
crestere economica
/actualitate/afaceri/dan-sucu-mobexpert-nu-poti-sa-te-bazezi-pe-crestere-economica-dinamica-cu-muncitori-demotivati-9003353
9003353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.