Cum sa dai lovitura in timpul studentiei si dupa facultate. Ce profesii si specializari se poarta

Postat la 25 iunie 2010 45 afişări

Slujbe temporare, proiecte individuale, programe de internship. Aspiranti la statutul de boboc sau studenti, nu le ocoliti, pentru ca ele reprezinta cheia reusitei pe piata muncii, sustin consultantii in resurse umane.

Daca optati pentru o facultate tehnica, pentru Contabilitate sau pentru Medicina, ati dat lovitura:: domeniile in care se cauta cei mai multi specialisti sunt IT&C, financiar-contabilitate, medical si inginerie, potrivit specialistilor de la Manpower.

Din pacate, cei mai multi absolventi sau studenti se indreapta spre posturi din marketing, PR si comunicare, resurse umane - domenii in care ofertele reale de locuri de munca sunt destul de putine. "Se pare ca astfel de domenii exercita o atractie pentru multi tineri, chiar daca piata reala a muncii nu le confirma asteptarile in aceasta privinta", a declarat Diana Murgan, Permanent Placement Consultant Manpower.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-sa-dai-lovitura-in-timpul-studentiei-si-dupa-facultate-ce-profesii-si-specializari-se-poarta-6445392
6445392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.