Cum asteapta primarul din Jucu sa vina nemtii cu BMW-urile

Postat la 13 octombrie 2010 21 afişări

Vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti a adus din nou sperante privind o posibila noua investitie, de amploare, in industria auto locala. Conform zvonurilor care au aparut in jurul vizitei, Romania ar fi urmat sa fie beneficiara unei investitii consistente a BMW.

In timp ce primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, spune ca i-ar fi asteptat pe bavarezi cu bratele deschise, oficialii BMW au raspuns, in putine cuvinte, ca nu se pune problema unei eventuale fabrici in Romania, mai ales pentru ca politica grupului este de a concentra productia europeana in Germania, cu doua exceptii: Spartanburg, SUA, si Steyr, Austria.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
BMW,
Jucu,
auto,
primar,
vizita,
Angela Merkel,
Boc,
Germania
/actualitate/afaceri/cum-asteapta-primarul-din-jucu-sa-vina-nemtii-cu-bmw-urile-7471659
7471659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.