Cum arata in interior cea mai inalta cladire din lume

Postat la 08 ianuarie 2010 76 afişări

Burj Khalifa sau Burj Dubai din Dubai, Emiratele Arabe impresioneaza atat prin aspectul exterior, cat si prin interiorul luxos.

Burj Khalifa (Burj Dubai) din Dubai, Emiratele Arabe, a fost inaugurat pe data de 4 ianuarie 2010, cu surle si trambite, ducandu-ne la ideea ca ei nu au nimic de-a face cu ceea ce se numeste criza financiara, scrie Apropo.ro

Turismul din Dubai este intr-o continua dezvoltare, iar o asemenea constructie era, deci, necesara. In anul 2003, Dubai avea peste 2,8 milioane de vizitatori, iar in 2010 se asteapta la peste zece milioane de turisti.

Mai multe informatii si mai multe poze din interior ale celei mai inalte cladii din lume, unde un metru patrat de locuinta ajunge si la 38.000 de dolari, pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Burj Khalifa,
Burj Dubai,
poze,
pret
/actualitate/afaceri/cum-arata-in-interior-cea-mai-inalta-cladire-din-lume-5289944
5289944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.