Cum a reuşit o fată de 15 ani să creeze o afacere de 1 milion de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 06 septembrie 2017 381 afişări

Rachel Zietz este o fată de doar 15 ani din Boca Raton, Florida, care şi-a început aventura antreprenorială la doar 13 ani, iar în al doilea an de funcţionare avea venituri de 1 milioan de dolari, scrie Inc.com

Cum a reuşit o fată de 15 ani să creeze o afacere de 1 milion de dolari

Cum a reuşit? După ce a urmat un curs de 33 de săptămâni la Academia Tinerilor Antreprenori din Boca Raton a intrat într-o competiţie de afaceri. Nu a câştigat, dar a obţinut o finanţare  de 2700 de dolari care i-a permis să pornească business-ul.

Ideea? Vânzarea de echipamentE pentru lacrosse. "Eram frustrată de produsele de pe piaţă. A fost o problemă, dar şi o oportunitate", a declarat tânăra pentru Sun-Sentinel.com

După primul an de funcţionare, cifra de afaceri a Gladiator Lacrosse a ajuns la 200.000 de dolari, iar în al doilea an a ajuns la 1 milion.

Părinţii, şi ei antreprenori, au ajutat-o pe Rachel dându-i împrumut pentru a comada produsele şi un loc de depozitare. În timpul unui turneu local de lacrosse, Rachel s-a dus cu o dubă plină cu echipament Gladiator Lacrosse la stadion şi a făcut vânzări de 10.000 de dolari.

A făcut anumite modificări echipamentelor pentru a fi mai rezistente şi astfel produsele ei au avut succes. A început cu două produse, iar astăzi gama este diversă şi are, inclusiv, o serie de produse semnate Casey Powell, jucător profesionist de lacrosse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.