Criza constructiilor: in zona Militari - Lujerului din patru santiere se lucreaza doar pe unul

Postat la 11 mai 2010 30 afişări

5.000 de apartamente noi erau anuntate la inceputul anului 2008 de catre dezvoltatori care au dat zeci de milioane de euro pe terenuri in zona Lujerului din Capitala, convinsi ca apropierea de statiile de metrou le va asigura o vanzare mai usoara a locuintelor "de pe hartie" Doar 343 din cele 5.000 de locuinte au fost finalizate, alte 200 fiind in constructie.

Pentru a vedea singurul santier mare pe care se lucreaza in zona Lujerului din Capitala poti merge pe un drum destul de prost asfaltat sau intra, contra cost, prin parcul Politehnicii, de unde exista o "trecere" printr-un gard decupat.

"Se vede la un moment dat, in dreapta, o gaura in gard. E 6 lei intrarea in campus. Dati 3 lei si mergeti", ne explica portarul de la intrarea in campusul Politehnicii, cu chi tantierul intr-o mana, cum putem ajunge in zona proiectului rezidential Quadra Place.

Cititi mai mult pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/criza-constructiilor-in-zona-militari-lujerului-din-patru-santiere-se-lucreaza-doar-pe-unul-6108598
6108598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.